Vores kompetancer:

- Lækagesporing på vandledninger i jord.

- Lokalisering af hovedledninger.

- Lokalisering af vandstik.

- Termografi af el-tavler.

- Vejledning/ gennemgang af anlæg, med den daglige leder af vandværket, mht. sektionering af jordledningerne, for sporing/fejlsøgning.​

 Det kan ofte være en fordel, at anlægget bliver indelt i zoner, for at kunne lokaliserer området der er skaderamt. det kan være billigere at få indskåret ventiler på anlægget, end at der skal bruges mange sporingstimer, som kan være resultatløse pga. at områderne er for store. 

Vandværkerne kan derved få et bedre anlæg, samt spare penge på os.

Vi oplever tit, at vandværkerne ligger inde med tegninger af ledningsnettet, som er meget gamle, og ledningerne, er indtegnet af folk, som ikke er i vandværkerne mere.

Ledningerne skal i nærmeste fremtid indtegnes digitalt, og lægges ind i LER optegnelserne. 

Der er flere vandværker, der har kontaktet os, for at få vished om, at ledninerne, rent faktisk ligger som angivet, på de gamle tegninger. Dette kan vi lokaliserer ved hjælp af en " Banker" som laver støj i jordledningerne, og vi kan derved lokaliserer disse, ved hjælp af jordmicrofon. 

Det er ikke altid, at denne metode virker, over længere afstande. det afhænger meget af jordforhold, mht. beskaffenhed, og overflade.

Lækagesøgning på større skader, kan ofte udføres  med jordmicrofon, og En "Lytte computer" ( Correlator). Denne for for sporing udføres med vandtrykket på ledningsnettet.  en anden metode, er at der sættes gas på nettet. Dette kræver, at ledningsnettet er trykløst, og er reduceret til mindst muligt område.

Priser for lækagesporing på vandværker:

Opstarts møde, med gennemgang af kort og anlæg, samt vejlledning mht. evt. sektionering af nettet. ( Dette er for at vandværket selv kan udføre opgaver, og derved spare penge på os) :                                                                                                2900 kr. ex moms

Lokalisering og sporing på jordlagte rør,  Pris pr. tekniker:            890 kr. ex moms/timen

Sporing med gas, er tekniker timer + gas:                                                 900 kr. ex moms/ pr flaske

Kørsel, 4 kr/km. over 20 km fra Randers​.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger