Bygningstermografi​

Bygnings termografi:

Bygningstermografi er en metode som bruges til at lokalisere områder med  varme/ kulde transport, det vil sige områder hvor isoleringen er dårlig, eller hvor klimaskærmen er defekt. Med metoden får man hurtigt et overblik over hvor man skal gribe ind, og forbedre. Det er tit på større lejlighedskomplekser at metoden er brugt, men den er også velegnet i parcelhuset. Metoden bruges også til fejlfinding sammen med Blower-Door testen, hvor man udsætter klimaskærmen for undertryk. Man kan derefter lokaliserer, defekter med IR-kamera.

På billedet til højre, ses hulmursisolering, der er sunket sammen.

Er du i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål kan du kontakte os, eller ringe på tlf.:  86 42 94 08

Billederne, herover viser fugt i en gavl. Kunden har oplevet, at vandet dryppet ned indvendigt, i det nederste vindue. Der var flere firmaer på sagen, og de endte med at tilkalde Jydsk Termograficenter. Vi kunne tydeligt se, med Ir-Cam, at problemet stammede fra de to øverste vinduer. Ved nærmere eftersyn, af fugerne ved sålbænken, kunne man se at disse havde sluppet, og vandet løber ind i hulmuren, og ned på overligger ved nederste vindue.

Termografikamera, kan bruges til mange formål.​

Skadedyrs angreb på huse, kan være alvorlige, og ofte lave skader på husene, som man ikke kan se, med det blotte øje. Med et godt termografikamera, kan man blotlægge mange af disse skader, og vi har i flere tilfælde været med til at lokaliserer disse skader.

På billedet til højre herfor, kan man se hvordan rotten har boltret sig i hulmuren, og har haft adgang til loftkonstruktionen.

For at kunne lokaliserer sådanne fejl, skal der være en vis temperatur forskel mellem ude og inde. Gerne over 15 grader C.​

HAR du et spørgsmål?

Ring til en af vores TEKNIKERE, eller

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger