​Bestil en tæthedsundersøgelse eller trykprøvning af din bolig

Synes du også, at din varmeregning er lidt for stor? Det kan være fordi, der er utætheder i din bolig, som gør det sværere at varme op på energirigtig og økonomisk bæredygtig vis.

Jydsk Termograficenter tilbyder tæthedsundersøgelse og trykprøvning af huse, som kan hjælpe med at finde kilden til din voksende varmeregning. Vi udfører typisk tæthedsundersøgelse for kunder i hele landet.

Hvorfor skal huse være tætte?

Der er flere grunde til, at huse skal være tætte, men den primære årsag er et ønske om ar nedsætte energiforbruget i bygninger. Man er i dag oppe på nogle isoleringstykkelser, hvor mere isolering kun hjælper, hvis bygningers klimaskærm/dampspærre er tæt. En tæt klimaskærm/dampspærre betyder, at varmeforbruget holdes nede.

Hvordan udfører man en tæthedsundersøgelse?

Blower Door-testen

Blower Door-test er en metode, der er blevet brugt bl.a. i Tyskland, Norge og Sverige i flere år. Der monteres en blæser på en af husets yderdøre. Blæseren styres af en computer, som måler forskellen mellem trykket udenfor og indenfor. Den konstaterer dermed, om bygningen er tæt og holder trykket. 

Blower Door-systemet er sat op, så testen følger den europæiske standard for området ISO 9972-15, der skal forelægges som dokumentation af husets tæthed.

​​

Termografikamera i kombination med Blower Door

Blower Door-prøvningen kan med fordel kombineres med termografiundersøgelse, som er velegnet til at lokalisere lækager i klimaskærmen, hvis Blower Door-testen ikke overholder de data, som er krævet i bygningsreglementet. På billederne til højre ses mørke eller lyse "tunger", der kommer fra samlinger i vægge.​

​Kontakt os og bestil tæthedsundersøgelse

Hvis du har spørgsmål til vores undersøgelser, metoder eller priser, kan du kontakte os og høre mere. ​Derved kan vi få uddybende kendskab til opgaven, og de udfordringer der måtte være, så vi sammen kan vælge den helt rigtige løsning .

Du kan også ringe på telefon 86 42 94 08 eller skrive til os på vores e-mail mail@jydsktermo.dk .

HAR du et spørgsmål?

Ring til en af vores TEKNIKERE, eller

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Jydsk Termografi Center

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 86 42 94 08 

E-mail: mail@jydsktermo.dk