​Rørrensning af vandinstallationer i boliger

I mange huse, der er kommet lidt op i årene, kan man opleve, at trykket i vandhanen er dårligt.

Dette kan skyldes, at rørene er delvist tilstoppede af kalk og okker. Dette er især et problem i huse, der har installationer, der er udført med galvaniserede jernrør. Årsagen til dette er, at den indvendige overflade er ru og nemt kan fange fremmedlegemer som kalk og okker.

Det er nu muligt at fjerne noget af denne belægning således, at trykket igen bliver bedre.

Vi kan dog ikke garantere for et godt resultat, da man på forhånd ikke ved, hvilken belægning, der er i installationen - eller hvor kraftig den er.

 

Vi bruger et godkendt dansk produkt, som er udviklet til at fjerne kalk og okker uden at beskadige selve jernrøret. Behandlingen opstartes normalt den ene dag, - og afsluttes næste dag. 

I tidsrummet, hvor afsyringen foregår, er jeres installation afbrudt fra vandværket således, at der ikke kan ske udsivning til dette. Der må ikke kunne tappes vand nogen steder i huset. Dette kan gøres ved at afspærre rum eller armaturer. Den bedste løsning er, at der slet ikke er nogen i huset, når afsyringen udføres.

Dette aftales med teknikeren inden vores besøg.

Prisen for en afsyring er 8900,- ekskl. moms - for en bolig på op til 200 kvm.​

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med rørrensning, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os gerne.

Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 94 08, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail jydsktermo@gmail.com, hvis du foretrækker det. 

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger