​Rørrensning udføres med stor erfaring

Har du brug for at få foretaget professionel rørrensning? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Jydsk Termograficenter tilbyder vi blandt andet rensning af rør for private kunder såvel som forskellige former for erhverv i Randers, Aarhus, Viborg og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Vi anvender termografimålinger, som hjælper os med at finde utætheder, og vi kan også tilbyde tætning af skjulte rør i gulve og vægge, hvis der skulle vise sig at være behov for det.

Derfor skal du lade os varetage din rørrensning

Der er mange gode grunde til, hvorfor du lige netop bør lade vores firma varetage arbejdet i forbindelse med din rørrensning. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen, og vi er en virksomhed i en rivende udvikling.​

Vi har bl.a. fuldudrustede biler, hvilket betyder, at vores teknikere kan løse opgaverne, når de allerede er ude på skadestederne. Det kan fx være, at der i forbindelse med en rørrensning opdages en utæthed, og i så fald vil vores tekniker kunne udføre tætningen med det samme.

Kontakt os og hør mere eller indhent et tilbud på din opgave

Har du nogle spørgsmål i forbindelse med rørrensning, kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, eller har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på? Så kontakt os gerne.

Du kan enten ringe til os på telefon 86 42 94 08, men alternativt kan du også skrive til vores e-mail jydsktermo@gmail.com, hvis du foretrækker det. 

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Kontaktoplysninger