Profil​

​JydskTermograficenter har været på banen i over 30 år og er et firma i rivende udvikling. Vi har i dag flere fuldudrustede biler på gaden, så teknikerne kan løse opgaverne, når de er på skadestederne. Vi har altid isotop spormiddel i bilerne, hvis dette er tilgængeligt i landet

Vi har stor erfaring inden for fejlsøgning på vand, varme, el-tavler, el-gulvvarmekabler, bygningers isolering og klimaskærm.

Vi har de seneste år, specialiseret os i vandværker, hvor vi udfører lækagesporing og ledningssøgning. 

Vi er hele tiden på udkig efter nye og forbedrende tiltag for at følge udviklingen på området. Vi kan i dag tilbyde at der rapporteres direkte fra sporingsadressen, til rekvirenten, via e-mail. Så rekvirenten hurtigst muligt kan tage stilling til skadernes omfang, og derudfra sætte arbejdet i gang. Bestilling af en af vores teknikere, foregår normalt ved, at man ringer direkte til montøren for at aftale tid. Denne kan via computeren se med det samme, om der er et ledigt tidspunkt i kalenderen, og så lave aftalen med det samme.

I mange tilfælde, kan vores tekniker, ved at spørge ind til problemet, hjælpe kunden, via telefonen, så tilfælde, hvor der ikke er lækager afhjælpes uden besøg.

Er du i tvivl om noget eller har nogle spørgsmål kan du kontakte os, eller ringe på tlf.: 

86 42 94 08

HAR du et spørgsmål?

Ring til en af vores TEKNIKERE, eller

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger