Fordele og ulemper ved denne metode
Der er flere ting, der kan være afgørende for resultatet og kundens oplevelse af behandlingen. Hvis der f.eks. er radiatorventiler, der er utætte, åbne ekspansioner eller andre ting, der gør, at væsken kommer i forbindelse med luften (Co2), kan dette få materialet til at hærde de forkerte steder.
En behandling med MultiSeal behandler kun det eller de områder, hvor røret er utæt. Hvis et rør er tæret pga. udefrakommende fugt, men ikke er utæt, bliver røret ikke behandlet på dette sted.
Hvornår kan man anvende MultiSeal?
Produktet anvendes typisk på varmerør. Betingelsen for, at MultiSeal kan virke, er at der er Co2 til stede. Det vil sige, at rør, der ligger omgivet af vand, ikke kan behandles med MultiSeal. Rør, der ligger i jorden, kan heller ikke behandles med MultiSeal. Rør, der er indstøbt i beton, kan til gengæld godt behandles med MultiSeal.
I flere tilfælde vil det være optimalt at rense rørene for belægning, så der kan ske en binding til selve rørmaterialet, og ikke belægningen.
Et af MultiSeal produkterne kan tilføres et lukket varmesystem og skal forblive i systemet. Dette middel laver en konstant tættende virkning. Det vil sige, at hvis der efter påfyldningen opstår en lækage, så tætnes den med det samme. Midlets PH-værdi skal tjekkes en gang årligt, for at kontrollere at virkningen stadig er intakt.
Hvis midlet skylles ud af anlægget, åbner skaderne sig igen. Dette middel vil være optimalt til anlæg, der står for udskiftning, men hvor man gerne lige vil udsætte tidspunktet, til det passer ind i kalenderen.
Er du interesseret i rørtætning med MultiSeal? Kontakt os i dag!
Ønsker du at høre mere om dette produkt og vores metoder? Eller vil du gerne have oplysninger om vores priser og proceduren for tætning med MultiSeal? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.
Du kan få fat på os enten på telefon 86 42 94 08 eller skrive til vores e-mail jydsktermo@gmail.com.