​Tætning af rør med MultiSeal

Har du brug for en nem og effektiv løsning på mindre lækager eller utætheder i skjulte rør? Så har vi løsningen til dig. Jydsk Termograficenter tilbyder tætning af rør med midlet MultiSeal, som er en rigtig smart løsning til dig, der ikke har lyst til, at få banket gulvet op, og måske skal affindes med en anden farve klinke i et område af gulvet.

Behandlingen er blivende. Dvs. at der afsættes en tætning, som hærder op, på skadestedet, også efter at  tætningsvæsken er skyllet, ud af systemet.

Vi tilbyder denne service til både private og erhvervskunder i  Jylland, og i nogle tilfælde  Resten af Danmark. Her på siden kan du læse mere om MultiSeal, og hvilke krav dine rør skal leve op til, før vi kan anvende det.​

Hvad er MultiSeal?

MultiSeal er et flydende tætningsmiddel, der kan bruges til at udbedre lækager på skjulte rør i gulve og vægge. Det tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne skjulte lækager. Ved at anvende dette produkt, undgår du at bryde hul i gulve og vægge.

Dermed undgår du støj og støv, du slipper for at skulle have en toiletvogn stående i indkørslen og at have håndværkere i dit hus i en længere periode. Med andre ord: Du slipper for en gennemgribende renovering af dine rør, fordi MultiSeal sætter en stopper for de utætte rør.

MultiSeal findes i forskellige produktvarianter afstemt efter det miljø, lækagen skal tætnes i. Det kan således bruges til lukkede kredse i fjernvarmesystemer, alle varmeanlæg med oliefyr eller brændselskedler, gulvvarmesystemer samt afløbs- og kloaksystemer. Der findes også MultiSeal til drikkevandsinstallationer, gasinstallationer, solvarmeanlæg og poolsystemer.

Fordele og ulemper ved denne metode

Der er flere ting, der kan være afgørende for resultatet og kundens oplevelse af behandlingen. Hvis der f.eks. er radiatorventiler, der er utætte, åbne ekspansioner eller andre ting, der gør, at væsken kommer i forbindelse med luften (Co2), kan dette få materialet til at hærde de forkerte steder.

En behandling med MultiSeal behandler kun det eller de områder, hvor røret er utæt. Hvis et rør er tæret pga. udefrakommende fugt, men ikke er utæt, bliver røret ikke behandlet på dette sted.

Hvornår kan man anvende MultiSeal?

Produktet anvendes typisk på varmerør. Betingelsen for, at MultiSeal kan virke, er at der er Co2 til stede. Det vil sige, at rør, der ligger omgivet af vand, ikke kan behandles med MultiSeal. Rør, der ligger i jorden, kan heller ikke behandles med MultiSeal. Rør, der er indstøbt i beton, kan til gengæld godt behandles med MultiSeal.

I flere tilfælde vil det være optimalt at rense rørene for belægning, så der kan ske en binding til selve rørmaterialet, og ikke belægningen.

Et af MultiSeal produkterne kan tilføres et lukket varmesystem og skal forblive i systemet. Dette middel laver en konstant tættende virkning. Det vil sige, at hvis der efter påfyldningen opstår en lækage, så tætnes den med det samme. Midlets PH-værdi skal tjekkes en gang årligt, for at kontrollere at virkningen stadig er intakt.

Hvis midlet skylles ud af anlægget, åbner skaderne sig igen. Dette middel vil være optimalt til anlæg, der står for udskiftning, men hvor man gerne lige vil udsætte tidspunktet, til det passer ind i kalenderen.

Er du interesseret i rørtætning med MultiSeal? Kontakt os i dag!

Ønsker du at høre mere om dette produkt og vores metoder? Eller vil du gerne have oplysninger om vores priser og proceduren for tætning med MultiSeal? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

Du kan få fat på os enten på telefon 86 42 94 08 eller skrive til vores e-mail jydsktermo@gmail.com.​

Firmaoplysninger​

Jydsk termograficenter

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger