​El-gulvvarme: Sporing af brud på gulvvarmekabler

Brud på el-gulvvarme kan spores og dermed udbedres lokalt. Hos Jydsk Termograficenter benytter vi termografi til sporing af brud på el-gulvvarme, og vi kører både ud til private og erhvervskunder i hele landet.

Undgå unødvendige ødelæggelser i gulvet

Vores metode til sporing af brud på gulvvarmen forebygger unødvendige ødelæggelser i gulvet, da termografien hurtigt og enkelt kan lokalisere bruddet med en meget stor nøjagtighed.

Når bruddet er sporet, brydes det berørte område op, og gulvvarmekablet bankes fri af betonen. Gulvvarmekablet bliver herefter repareret med et specielt reparationssæt for el-gulvvarmekabler. Kablet bliver afslutningsvis gennemtestet for yderligere fejl, og gulvet er herefter klar til at blive genetableret.

Billederne herunder viser en el-gulvvarme, der er blevet beskadiget, da beboer har fået installeret et nyt toilet med skjult cisterne. Skaden kunne lokaliseres med IR-cam, fritlægges og repareres med begrænset skade. Kunden stod og skulle sælge lejligheden og var glad for at kunne aflevere et badeværelse med varme i gulvet.

Hvad koster gulvvarme?

Der er meget stor forskel på, hvor meget gulvvarme koster alt afhængigt af, hvilken energikilde du bruger. Det er meget forskelligt, om der er gulvvarme i hele boligen eller kun i enkelte rum såsom badeværelset, der er en klar favorit.

Vedligeholdelse kan være en af de helt store poster, når man vælger at få anlagt gulvvarme, men ikke hvis du vælger os til at udføre eftersyn og reparation. Termografi er en effektiv løsning, der ikke koster mange penge, og som ikke kræver, at gulvet rives op, med mindre vi opdager et problem.

Kontakt os for professionel sporing af brud på din el-gulvvarme

Har du el-gulvvarme, og har du en mistanke om, at der er brud på en slange, så står vi klar til at spore og udbedre skaden. Er dit problem akut, så kontakt os hurtigst muligt. 

Du skal bare ringe til os på telefon 86 42 94 08 eller skrive til vores e-mail mail@jydsktermo.dk .​

HAR du et spørgsmål?

Ring til en af vores TEKNIKERE, eller

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger​

Jydsk Termografi Center

CVR: 21783692

Adresseoplysninger​

Alsikevej 10
8920 Randers

Vores teknikere kører på opgaver i hele landet.

Kontaktoplysninger

Tlf.: 86 42 94 08 

E-mail: mail@jydsktermo.dk